Evenementenbeveiliging

RJ Safety & Security heeft ruime ervaring in evenementenbeveiliging en het verzorgen van veiligheid en beveiliging.

Direct offerte aanvragen

Juiste kennis & inzet

Grondige voorbereiding

Concreet beveiligingsplan

Juiste kennis & inzet

Grondige voorbereiding

Concreet beveiligingsplan

Bezoekers van evenementen en congressen moeten hier naartoe kunnen en zich ook veilig voelen. Deze veiligheid moet worden gewaarborgd door de juiste inzet van zowel personeel als techniek met daarnaast kennis- en informatiedeling. In onze opvatting begint evenementenbeveiliging met een serieuze aanpak voor veiligheid en met een tijdige en grondige voorbereiding.

Ruime ervaring in evenementenbeveiliging

RJ Safety & Security verzorgt beveiliging en de veiligheid op feesten, popfestivals, manifestaties, presentaties maar ook sportevenementen door het hele land. Ook tijdens deze vorm van beveiligen wordt er nauw samengewerkt met de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf. Was het in het verleden alleen het leveren van beveiligers, vandaag de dag bieden wij u een totaalconcept aan in het leveren van beveiligers, brandwachten, ehbo’ers, spotters, alcoholtesters en verkeersregelaars. Tevens bestaat de mogelijkheid om uw evenement te laten observeren vanuit ons Monitoring Operations Center.

Samen werken aan veiligheid

Beveiligen doe je niet alleen, maar door samenwerking. Onderling contact is daarbij cruciaal. Door communicatiemiddelen te leveren zorgen wij ervoor dat er korte lijntjes worden gelegd tussen de beveiliging, de politie en de organisatie. Het team bestaat tegenwoordig niet meer alleen uit beveiligers. EHBO’ers en brandwachten zijn een welkome aanvulling voor de beveiligers, die zich zo bezig kunnen houden met hun corebusiness. Techniek is een fantastisch hulpmiddel: mobiele camera-units ondersteunen het beveiligingsteam op afstand. Surveillanten in de Video & Service Centrale kijken mee en sturen de beveiligers naar de juiste plaats.

Ruime ervaring in veiligheid en beveiliging op grote & kleine evenementen

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!