Objectbeveiliging

RJ Safety & Security is gespecialiseerd in het beveiligen van objecten in verschillende branches.

Direct offerte aanvragen

Jarenlange ervaring

Verschillende branches

24/7 beschikbaar

Jarenlange ervaring

Verschillende branches

24/7 beschikbaar

RJ Safety & Security is gespecialiseerd in het beveiligen van objecten in verschillende branches: industrie, overheid, food, retail en zorg. Om uw organisatie voor risico’s van binnen- en buitenaf te behoeden, wilt u verzekerd zijn van permanente en professionele bewaking van uw object. Onze objectbeveiligers zijn breed inzetbaar, competentiegericht opgeleid en verrichten dagelijks werkzaamheden die afgestemd zijn op de specifieke wensen en situatie van de opdrachtgevers.

Receptie werkzaamheden en portiersdiensten

Het eerste aanspreekpunt van uw onderneming is vaak de aanwezige receptionist/gastheer/gastvrouw. Deze heet alle bezoekers welkom en voert de reguliere werkzaamheden uit die van een receptionist verwacht worden. Een objectbeveiliger van RJ Safety & Security voert naast deze standaard taken ook de taken uit van een beveiliger, zoals: visitaties, registreren van bezoekers, toezicht houden op handhaving en veiligheidsprocedures.

  • Warm welkom met een veilig gevoel voor uw medewerkers en uw bezoekers
  • 24/7 inzetbaar

Gespecialiseerd in het beveiligen van objecten in verschillende branches

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!