BHV Basis
(Incl. AED-Training) inclusief E-learning
Een goedgetrainde EHBO´er is in staat en bereid met zijn beschikbare kennis, vaardigheden en ervaring een slachtoffer de noodzakelijke Eerste Hulp te verlenen.

Over deze opleiding

Training van 1 dag
Van 8.30 tot 16.00 uur
Kosten € 265,- per deelnemer
Inclusief E-learning

20 jaar ervaring

Maatwerk mogelijk

Training op locatie

Een goedgetrainde EHBO´er is in staat en bereid met zijn beschikbare kennis, vaardigheden en ervaring een slachtoffer de noodzakelijke Eerste Hulp te verlenen. Om eerstehulpverlener te worden dient u een erkende EHBO cursus met bijbehorend (en door het Oranje Kruis erkend) EHBO examen gevolgd te hebben. Bij RJ Safety & Security kunt u deze opleiding volgen en het examen afronden in het eigen hightech trainingscentrum. Er wordt gebruik gemaakt van Lotus slachtoffers.

Inhoud programma

Eerste Hulp (wonden, kneuzingen, oogletsel)
Diverse zaken rondom het thema brand (preventie, bestrijding)
Wijze van alarmeren van hulpdiensten (brandweer, politie, ambulance)
Training reanimatie en beademing
Simulatie van een noodsituatie (Bv. het blussen van een brand)
Beheersing van ontruimingsplannen (oefenen in praktijk)
Training gebruik AED

Duur

De BHV Basis training bestaat uit een dag praktijktraining, voorafgegaan door een E-Learning module.

E-Learning

E-Learning module van ongeveer 4 uren. Hiervoor hebben wij van iedere cursist een eigen e-mailadres nodig voor het toezenden van de persoonlijke code.

Praktijk

Praktijkdeel 1 cursusdag. Ochtend van 08:30 uur tot 12:00, middag van 12:30 tot 16.00 uur.

Vereisten

Voor het volgen van deze cursus is geen specifieke vooropleiding vereist.

Locatie

Deze cursus wordt gegeven in het trainingscentrum bij RJ Safety & Security of kan in-company aangeboden worden.

Certificering

Bij het succesvol afsluiten van de cursus krijgen cursisten een officieel diploma van het Oranje Kruis.

De BHV Basis training bestaat uit een dag praktijktraining, voorafgegaan door een E-Learning module. Het voordeel van een E-learning training is dat de cursist de veiligheidstraining (BHV, of BHV herhaling) kan volgen in zijn eigen tempo. De cursist kan op elk moment een pauze inlassen, de voortgang in de cursus wordt bijgehouden in het systeem. Dit betekent dat ook bij het wegvallen van de internetverbinding de training voortgezet kan worden op het punt waar de cursist was gebleven.

Heeft u de BHV Cursus al bij ons gevolgd, maar wilt u graag een herhaling? Klikt u dan hier voor onze BHV herhaling.

Praktijkdeel

Een bedrijfshulpverlener is een werknemer die Eerste Hulp kan verlenen, een kleine beginnende brand kan bestrijden en indien nodig een pand kan ontruimen. Dit soort taken kunnen cruciaal zijn, de bedrijfshulpverlener speelt namelijk een belangrijke rol totdat de professionele hulpdiensten aanwezig zijn. Tijdens het praktijkdeel van de training worden deze onderwerpen behandeld. Daarnaast wordt ook training gegeven in het gebruik van een AED. Dit betekent dat de cursisten naast het behalen van het BHV diploma, ook gecertificeerd worden om een AED te gebruiken.

Recensies

Een greep uit onze zeer gewaardeerde klantenbestand waar een nauwe samenwerking en duurzaamheid de fundamenten van een langdurige relatie zijn.